MEER OVER ONZE DOCENTEN

ERVARING EN GEDIPLOMEERD

Elk jaar gaan we op zoek naar docenten die in aanmerking komen om les te geven op onze danskampen.
Deze docenten moeten aan een paar voorwaarden voldoen: ze moeten opgeleid zijn, correct en verantwoord les geven en de nodige ervaring kunnen voorleggen.

Disco en showdance kamp 2020


Sandy De Win

Toen ik voor het eerst een disco formatieteam zag, was ik meteen verkocht aan de mega-strakke-uptempo moves!
Ik stapte dadelijk in het wedstrijdcircuit en nam deel aan zowel nationale als internationale disco wedstrijden.
 
Na enkele jaren dansen naar het hoogste schavot, deed ik de stap richting coaching.
Jarenlang heb ik me als gedreven én zeer perfectionistische coach ingezet om solo’s, duo’s, small groups en formaties te begeleiden naar hun hoogste niveau.
 
Ook zin gekregen in strakke uptempo moves in combinatie met techniek en lenigheid?
Met heel veel gedrevenheid geef ik graag mijn disco passie aan jullie door!


Tessa Malfait

Tessa Malfait danst al 22 jaar, ze kreeg als klein meisje de microbe van het dansen te pakken. Ze houdt ervan haar passie door te geven aan de jongere generaties. Vooral gevoel leggen in elke beweging en dansen met passie vind ze belangrijk bij een danser. Daarnaast probeert ze, om een niet alledaagse disco aan te leren en haar eigen stempel na te laten. Na een pauze van een jaar door haar zwangerschap en ondertussen ook de geboorte van haar zoontje Camiel, staat ze terug op de dansvloer en kan ze ook terug les te geven!Tijs Toulouse

Tijs, een enthousiaste jonge student. Zijn dagelijkse leven bestaat uit studeren, ademen en dansen. En dat laatste wenst hij met jullie te delen. Doorheen de jaren heeft hij lessen en workshops gevolgd in verscheidene stijlen waardoor hij ook niet echt thuis hoor of lesgeeft in 1 specifieke stijl maar eerder een combinatie van verschillende zaken naar voren brengt. Het belooft een boeiende workshop te worden!Lucas Cabanier

Hij werkt reeds 18 jaar aan zijn danscarrière. Lucas nam deel in diverse nationale danswedstrijden en stond zo 60x op het podium in de top 3, met onderandere 7 Belgische titels en 3 maal Belgisch kampioen (Hip-Hop en Disco-Freestyle).

Lucas danste ook reeds voor Disney, Ketnet, Het Schlagerfestivel, I Love the 90’s,…
Hij heeft dus geen podiumvrees, geen uitdaging is hem te groot!

We hebben dus weer een topper te pakken!
Tommy GrysonFemke Piette