WAT ZEGGEN ZE OVER ONS?

WAAROM HOUDEN KINDEREN VAN ONS?

We doen elk jaar ons uiterste best om de ultieme kampervaring neer te zetten. Goede communicatie, duidelijke afspraken en een topteam!


“Onze Guillaume kwam voor de tweede maal op kamp en was terug super enthousiast over het kamp! 😀Merci aan iedereen, het was terug top!👏👌”


Hiphop en urban danskamp 2020

Benedicte Witdouck“Super dank je wel!!! Al 5 jaar na elkaar…
Ons Laura heeft haar weer super geamuseerd.
Jullie zijn een top team👏👏👏…wat een fantastisch danskamp.😘😘😘


Hiphop en urban danskamp 2020

Sylvie Schouteere“Terug een top kamp voor Flore , 1 en al lof over alles ,dikke merci voor de goede zorgen, de leuke momenten , de nieuwe moves en de fantastische herinneringen , nu wel wat slaap inhalen 😉


Disco en showdance 2020

Cindy Van Isacker“Een heel enthousiast brokje energie mee naar huis! Ik had weliswaar gerekend op vermoeid🙈 maar de verhalen… 🤩🤩🤩 aftellen naar zondag voor deel 2 ! Mercitjes!”


Modern en jazz kamp 2020

Wendy Coene
“Super organisatie. Zeer professionele en doordachte werking. Mijn zoon heeft hem super geamuseerd en kijkt ernaar uit volgend jaar terug te gaan. Dikke pluim voor de moni’s en Kevin 👍🏻


Breakdance kamp 2018

Steve Weyn“Jelena heeft er een super geweldig kamp opzitten! Ze kwam zo enthousiast thuis en kon er maar niet over zwijgen. Bedankt aan de trainster en trainers! Tot volgend jaar.”


Turn- en danskamp 2018

Daisy Demey“Turn en danskamp was fantastisch. Amélie heeft een heel mooie week beleefd.We zagen onmiddellijk aan haar dat ze straalde. Een hele week ondergedompeld worden in haar hobby en dan nog eens heel veel nieuwe vriendinnetjes leren kennen. Ook de activiteiten, moni’s en de accommodatie waren top! Jullie hebben dat schitterend gedaan. Ze kijkt al uit naar volgend jaar


Turn- en danskamp 2018

Johan Vandekerckhove“Voor het tweede jaar op een rij vond Kjenna het een fantastisch kamp. Ze heeft er een fantastische tijd achter de rug en veel bijgeleerd, ook veel nieuwe vriendinnen. Het is een echte aanrader met top monitoren. Bedankt voor de goede zorgen. En zeker en vast tot gauw.”


Disco/showdance kamp 2018

Joke Ferret


Elise had een superweek! Onwennig toegekomen, niemand kennende, maar had de tijd van haar leven! Nieuwe vriendinnen, veel danstechniek bijgeleerd. Wat een mooie show! Tot volgend jaar!

JANE & ROBERT


“Kaila van vooren vond het een super leuke ervaring, veel bijgeleerd, mooie choreo’s en natuurlijk een superrrr tof team!!! slaap & eten vol lof!! zeker tot de volgende!”


Hiphop/urban danskamp

Alex Van Vooren“Hoe leuk te weten dat je kind het een hele week enorm naar z’n zin heeft, zich kan uitleven in dans en spel, vrienden maakt, les krijgt van knappe dansers, enz… 2de jaar op rij dat we een opengebloeide Lars mee naar huis nemen en nu al uitkijkt naar volgend jaar! Topteam!!”


Hiphop/urban danskamp 2017

Elke Verbesselt“De zusjes vonden het een super zalig en gezellig kampje waarin ze heel veel bijleerden!! Top voor de organisatie! Deze zomer komen ze terug en ik denk volgend jaar ook!! Sterk om 7 dansjes aan te leren op een weekje tijd!!”


Dance Mix 2017

Charlotte Depreitere